Apartmani

Kontakt

Mapa

Pocetak
Zlatibor se nalazi na 225km magistralnog puta Beograd-crnogorsko primorje i ubraja se u najposecenije planinsko-turisticko mesto u Srbiji. Svojom umereno-kontinentalnom klimom Zlatibor je svojevrsna vazdusna banja - leti oaza mira, a zimi skijaski centar.

Nalazi se na 1000 m nadmorske visine i ima vise od 2000 suncanih sati godisnje. Zbog svoje umerene klime od davnina je poznata kao planina pogodna za odmor, lecenje i oporavak od mnogih plucnih i srcanih bolesti, a posebno bolesti stitne zlezde i malokrvnosti.

Zlatibor obiluje zatalasanim visoravnima prirodne lepote, ispresecane brojnim recicama i potocima i skijaskim stazama. Okruzuju je Cigota (1422), Tornik (1496), Viogor (1281), i niz drugih manjih brda. Pored Zlatibora tu su i mnoge okolne znamenitosti: Ribnicko jezero, Mokra Gora sa svojim etno selom, “Stopica pecina”, ”Staro selo” u Sirogojnu…

U samom centru Zlatibora nalazi vila “Rajevac” uvek spremna da doceka goste. Gostima stoji na raspolaganju 6 kompletno opremljenih apartmana sa kuhinjom, kupatilom, dnevnim boravkom, odvojenim spavacim sobama, terasama, parking prostorom.

Zlatibor
Zlatibor
Zlatibor
Zlatibor
Zlatibor